Nieuwsbrief trio Mja Mera
6 oktober 2011 - info@mjamera.nl

We zijn blij jullie onze tweede nieuwsbrief te kunnen versturen. Deze nieuwsbrief volgt snel op de eerste omdat we leuk nieuws te melden hebben. We hebben namelijk twee optredens in het vooruitzicht. Op zondagmiddag 16 oktober treden we om drie uur op in Paviljoen van Starkenborgh te Groningen. Renate heeft een tijd geleden dit Paviljoen ontdekt en we hebben er sindsdien genoten van leuke en mooie kunst, een drankje, en soms ook van overheerlijke appeltaart. Het Paviljoen is klein maar gezellig. Bij mooi weer zullen de deuren 16 oktober open staan zodat ook buiten op het terras van onze muziek genoten kan worden. Bij minder (mooi) weer zal het een gezellig binnenconcertje worden. Zeer geschikt voor langs wandelende en fietsende gasten...

Op 20 november hebben we het net gerestaureerde kerkje van Den Horn (ten Westen van de stad Groningen) afgehuurd. We zullen hier ons eerste ‘eigen’ concert geven. In de pauze zullen koffie en thee (en misschien zelfs wijn) door de beheerder van de kerk worden geserveerd tegen betaling. Renate is druk bezig met het ontwerpen van het affiche. We hopen natuurlijk dat er veel, maar vooral enthousiast publiek zal komen. De kerk is niet zo groot, dus reserveren is gewenst. Kaartjes in de voorverkoop via info@mjamera.nl zijn 5 euro. Kaartjes aan de zaal kosten 7 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.


Foto kerkje Den Horn

Voor de komende concerten zullen we regelmatig oefenen. We zijn nog bezig met enkele nieuwe nummers en gaan natuurlijk ook onze 'oudere' nummers waar nodig verbeteren. We oefenen altijd bij Renate thuis omdat Renate de aller lekkerste koffie heeft. Deze koffie... de mooie muziek... inspirerende teksten... leiden ons vast naar mooie concerten.

We hopen jullie op een van onze concerten te mogen ontmoeten.

Muzikale groeten,
Renate, Peter, Karin